๐ŸŒŸ ๐ƒ๐ž๐ฌ๐œ๐จ๐ฉ๐ž๐ซ๐šฬ† ๐ฆ๐š๐ ๐ข๐š ๐ฌ๐šฬ†๐ซ๐›๐šฬ†๐ญ๐จ๐ซ๐ข๐ฅ๐จ๐ซ ๐๐ž ๐๐š๐ฌฬฆ๐ญ๐ž ๐ขฬ‚๐ง ๐ข๐ง๐ข๐ฆ๐š ๐ข๐ฌ๐ญ๐จ๐ซ๐ข๐œ๐šฬ† ๐š ๐ˆ๐š๐ฌฬฆ๐ฎ๐ฅ๐ฎ๐ข, ๐ฅ๐š ๐†๐ซ๐š๐ง๐ ๐‡๐จ๐ญ๐ž๐ฅ ๐“๐ซ๐š๐ข๐š๐ง! ๐Ÿฃโœจ
Bucurฤƒ-te de o escapadฤƒ de neuitat รฎn perioada 30 aprilie – 8 mai ศ™i lasฤƒ-te rฤƒsfฤƒศ›at de eleganศ›a ศ™i rafinamentul ce te รฎntรขmpinฤƒ la Grand Hotel Traian. Oferta noastrฤƒ specialฤƒ de cazare pentru ๐ฆ๐ข๐ง๐ข๐ฆ ๐๐จ๐ฎ๐šฬ† ๐ง๐จ๐ฉ๐ญฬฆ๐ข te invitฤƒ sฤƒ te relaxezi รฎntr-unul dintre cele mai iconice hoteluri din Iaศ™i, la preศ›uri รฎncepรขnd de la 475 RON/noapte pentru o camerฤƒ dublฤƒ, cu mic dejun inclus, pentru douฤƒ persoane.
๐Ÿจ Alege din varietatea noastrฤƒ de camere:
Camera dublฤƒ: preศ› vechi 520, preศ› nou 475 RON/noapte (2 persoane)
Camera deluxe: preศ› vechi 600, preศ› nou 550 RON/noapte (2 persoane)
Camera triplฤƒ: preศ› vechi 700, preศ› nou 650 RON/noapte (3 persoane)
๐Ÿฝ๏ธ รŽn plus, savureazฤƒ experienศ›a autenticฤƒ a gastronomiei รฎn restaurantul nostru, unde te aศ™teaptฤƒ 10% reducere la รฎntregul meniu a la carte.
๐ŸŒธ Pentru a รฎntregi experienศ›a, รฎn prima zi de Paศ™te, te invitฤƒm la un brunch inedit, unde vei descoperi arome autentice ศ™i bucate tradiศ›ionale ca รฎn Moldova.
Rezervฤƒ acum ศ™i beneficiezi de 10% reducere la Restaurant Gustave ศ™i un cadou de bunvenit!
Rezervฤƒrile se fac cu anticipaศ›ie ศ™i sunt limitate, aศ™a cฤƒ nu rata ศ™ansa de a te bucura de un sejur de neuitat la Grand Hotel Traian รฎnainte sau รฎn timpul sฤƒrbฤƒtorilor de Paศ™te.
โ˜Ž 0799 800 700