BUNE AȚI VENIT ÎN INIMA MOLDOVEI
 

Grand Hotel Traian

Într-un oraș încărcat de istorie, Grand Hotel Traian este locul spre care converg toate străzile Iașului de altădată: Bulevardul Ștefan cel Mare, vegheat de Palatul Culturii și de către Mitropolia Moldovei și Bucovinei, Strada Cuza Vodă, străjuită de o parte și de alta de către Teatrul Național Vasile Alecsandri și de Filarmonica Moldovei și nu în ultimul rând strada Lăpușneanu.
Capodoperă a secolului XIX, spectaculos și elegant și cu o poziție privilegiată, în centrul orașului, Grand Hotel Traian își întâmpină oaspeții cu un aer contemporan încărcat de istorie și amintiri.
DESCOPERA

Rezerva Acum

  Nunti Grand Hotel Traian
  DESCOPERA

  GRAND HOTEL TRAIAN

  Tipuri de Camere

  EIFFEL & ROYAL SUITE

  Apartamente

   Eiffel Suite și Royal Suite – Apartamente spatioase dotate cu pat matrimonial dublu.

  VEZI DETALII

  “In cultura traditionala a moldovenilor, ospitalitatea reflecta bunele intentii de a intra si de a pastra relatii apropiate cu cei care le trec pragul.” 

  PUSCASU OFELIA MONICA GENERAL MANAGER

  Bucura-te de Momente Speciale alaturi de noi!

  Fie ca doresti o camera, o rezervare la restaurant sau informatii despre organizarea unui eveniment echipa Grand Hotel Traian iti sta la dispozitie.
  CONTACTEAZA-NE

  RESTAURANT

  Gustave

  Restaurant Gustave se afla la parterul hotelului Grand Hotel Traian, unul dintre cele mai prestigioase hoteluri din Iasi, iar restaurantul nu este cu nimic mai prejos.

  DESCOPERA

  VISELE DEVIN REALITATE

  Grand Events

  Situat în inima orașului, hotelul nostru uimitor și elegant este un cadru de excepție pentru petrecerea ta!

  Descopera

  IDEILE DEVIN REALITATE

  Conferinte

  Grand Hotel Traian este o alegere populară pentru evenimentele de afaceri, fiind locația perfectă pentru a comunica și a crea idei.

  Descopera

  FACILITATI

  Grand Hotel Traian