GRAND HOTEL TRAIAN

Evenimente Corporate

Hotelul oferă 4 săli moderne și multifuncționale cu suprafețe între 50 și 400 mp, ce pot găzdui între 10 și 400 de persoane, dotate cu facilități de ultimă generație (videoproiector, ecran de proiecție, flipchart, aer condiționat, microfoane fixe sau mobile, pupitru, fotolii confortabile, internet wireless de mare viteză) și posibilități de aranjare diferită a sălilor: teatru, cabaret, gala dinner, cocktail, banchet, sedință, ballroom și u-shape. În funcție de fiecare eveniment putem pune la dispoziție meniuri personalizate – welcome coffee, coffe break, prânz și cină.

Pentru noi fiecare eveniment este special, indiferent dacă este vorba despre conferințe, petreceri private sau întâlniri de afaceri.

SolicitA Informatii

Sala Eminescu

150 – 400 LOCURI

Sala Eminescu este cea mai mare sală a Hotelului, dispunând de echipament tehnic complet și de un foaier generos pentru pauze de cafea, înregistrarea sau primirea invitaților. Această sală are posibilitatea de a fi  compartimentată în două săli independente, cu o capacitate de maxim 200 pers/ fiecare.

Salonul Alb

35 LOCURI

Salonul Alb are o capacitate de maxim 35 de invitați și oferă un spațiu  intim, o atmosferă caldă și plină de farmec. Mobilierul oferă un cadru relaxant, dar elegant, adecvat fie pentru întâlniri profesionale, fie pentru o seară de cocktailuri sau pentru evenimente în familie.

Sala Creanga

50 LOCURI

Uimitoare, dar elegantă, gazdă la o varietate de evenimente și întâlniri, mici și mari, din Iași, Sala Creangă este o adevărată bijuterie a Hotelului. Spațiul este disponibil pentru evenimente private care pot găzdui până la 50 de invitați cu multiple posibilități de amenajare. Sala  dispune  și de echipament tehnic complet și de un foaier generos pentru pauze de cafea, înregistrarea sau primirea invitaților.

Sala Caragiale

12 LOCURI

Sala Caragiale are o ambianță intimă, discretă și elegantă, care îmbrățișează trecutul, prezentul și viitorul acestui hotel legendar. Găzduiește evenimente  private pentru maxim 12 persoane și este ideală pentru evenimente și întâlniri de afaceri restrânse sau confidențiale

GRAND HOTEL TRAIAN

Solicitati o oferta Personalizata