IDEAL PENTRU AFACEREA TA

Centru de Conferinte

Situat în centrul orașului,  Grand Hotel Traian este o emblemă istorică de eleganță al secolului 19, ce a fost supus în ultimii ani unui program de recondiționare. Fiind unul dintre cele mai excepționale hoteluri din Iași,  s-a aflat mereu în centrul evenimentelor de prestigiu și a locurilor de întâlnire.

La Grand Hotel Traian oferta de săli pentru meeting-uri, conferințe și întâlniri de afaceri permite organizarea concomitentă de evenimente diferite. Astfel, fie că este vorba de conferințe, prezentări, team-building, întâlnirea anuală de bilanț, wokshop-uri, seminarii, etc, experiența și discreția echipei noastre vor facilita desfășurarea cursivă a unor evenimente corporate de success într-o locație elegantă, reprezentativă pentru mediul business.

GRAND HOTEL TRAIAN

Evenimente Corporate

Hotelul oferă 4 săli moderne și multifuncționale cu suprafețe între 50 și 400 mp, ce pot găzdui între 10 și 400 de persoane, dotate cu facilități de ultimă generație (videoproiector, ecran de proiecție, flipchart, aer condiționat, microfoane fixe sau mobile, pupitru, fotolii confortabile, internet wireless de mare viteză) și  posibilități de aranjare diferită a sălilor: teatru, cabaret, gala dinner, cocktail, banchet, sedință, ballroom și u-shape.  În funcție de fiecare eveniment  putem pune la dispoziție meniuri personalizate – welcome coffe, coffe break, prânz și cină.

În timp ce pregătim sălile pentru festivități, nu lăsăm nici o piatră neîntoarsă, deoarece  pentru noi fiecare  eveniment este special,  indiferent dacă este vorba despre conferințe, petreceri private sau întâlniri de afaceri.

Sala Eminescu

150 – 400 LOCURI

Sala Eminescu este cea mai mare sală a Hotelului, dispunând de echipament tehnic complet și de un foaier generos pentru pauze de cafea, înregistrarea sau primirea invitaților. Această sală are posibilitatea de a fi  compartimentată în două săli independente, cu o capacitate de maxim 200 pers/ fiecare.

Salonul Alb

35 LOCURI

Salonul Alb are o capacitate de maxim 35 de invitați și oferă un spațiu  intim, o atmosferă caldă și plină de farmec. Mobilierul oferă un cadru relaxant, dar elegant, adecvat fie pentru întâlniri profesionale, fie pentru o seară de cocktailuri sau pentru evenimente în familie.

Sala Caragiale

12 LOCURI

Sala Caragiale are o ambianță intimă, discretă și elegantă, care îmbrățișează trecutul, prezentul și viitorul acestui hotel legendar. Găzduiește evenimente  private pentru maxim 12 persoane și este ideală pentru evenimente și întâlniri de afaceri restrânse sau confidențiale .

Sala Creanga

50 LOCURI

Uimitoare, dar elegantă, gazdă la o varietate de evenimente și întâlniri, mici și mari, din Iași, Sala Creangă este o adevărată bijuterie a Hotelului. Spațiul este disponibil pentru evenimente private care pot găzdui până la 50 de invitați cu multiple posibilități de amenajare. Sala  dispune  și de echipament tehnic complet și de un foaier generos pentru pauze de cafea, înregistrarea sau primirea invitaților.

GRAND HOTEL TRAIAN

Solicitati o oferta personalizata